PVC подови первази

ПЕРВАЗ ОТ ВИСОК КЛАС НА ИЗГОДНА ЦЕНА

 

Широката гама от декори pvc первази и безупречни шарки позволяват на пластмасовите первази  да се съчетават с всички видове подови настилки.

ПВЦ первазите за под са идеалното решение за тези, които търсят един продукт съчетаващ в себе си: подходяща височина , старателно изработен профил и широка гама от цветове. Монтажът им е интуитивен, бърз и чист, a перфектно подготвената система/перваз,ъгли,снадки,тапи/ за завършване идеално допълва елегантният дизайн.

podovi-pervazi7

PVC первази за под


Внедряването на най-модерните технологии за производство на подови первази дава възможност за постигането на реалистични естествени цветове и шарки.

PVC подови первази VOX PPROFILE

-первази серия ESQUERO -первази серия IZZI MAX -первази серия FLEX -первази серия MAGNUM Подовите первази Vox са первази за бърз и лесен монтаж. Те се монтират лесно, направо към стената с помощта на винт и дюбел. Важно предимство на первазите Vox е тяхната еластичност, поради която много добре прикриват неравностите на стените и подовете. Освен това те се характеризират с възможност за поставяне на кабели в специален канал.Цветовата гама на различни дървесини и безупречният им вид правят первазите Vox подходящи за всяко помещение

PVC подови первази Arbiton

–первази серия LM55, LMX,LM60 -первази серия Indo,Mack,Dora,Vega,One Первази за ламинат и паркет ARBITON Всеобхватното предложение за довършване на подове от всеки вид Функционалност и удобство при ежедневна употреба Твърди и трайни первази Възможността за полагане на кабели и разклонители в самите первази Комплект от съвпадащи цветове аксесоари

PVC подови первази Ideal

ПВЦ первази с разнообразие от цветове и дизайни,подходящи не само за ламиниран паркет, но също и за други подови настилки, като паркет и винилова настилка. Предлага се и модели с кабелен канал, при който много лесно могат да се скрият кабели без перваза да се демонтира от стената.

PVC подови первази Pexa

-первази серия Prexa 54 -первази серия Prexa 76 -первази серия Prexa 82 Prexa – первази, изработени от трайно PVC и боядисани с много устойчиви бои. Състои се от две части. Дизайнът на цокъла, така наречения кабелен канал, допринася за полагане на кабели (електрически, телефонни, антена). Адаптирана към краищата на первази силиконови уплътнения замаскирват всички нередности в стената и пода,като предпазват от влага и прах под перваза. Всички цокли са устойчиви на слънчева светлина, вода, както и средства за грижи за подови настилки. Предложената цокъл идва с аксесоари (ъгли, снадки, тапи), чийто цвят е 100% идентичен с цвета на перваза. Дизайнът позволява на перваза Prexa бърз и лесен монтаж -монтиран към стената с дюбели

PVC подови первази Dollken

-первази серия SLK 50 -первази серия SLK 60 Пластмасови первази Dollken-Германия, симулиращи различни видове дървен материал подходящ за всички видове подови настилки Трайно издръжлив и стабилен. Лесен за монтаж. Богати цветове и реалистични структури на дървото. Подов перваз с най-доброто съотношение между цена и качество

PVC подови первази Salag

Подов пвц перваз специално за ламинат, твърди подове и еластични покрития Голям избор от модерни декори и лесен монтаж. Кабелен канал за невидим монтаж на кабели и силиконови уплътнения в горният и долният край на перваза Аксесоарите са в тон с перваза.

Как да изберем подов перваз?
Основните критерии за избор на пластмасов перваз трябва да отчитат неговото качество и цвят. Ако говорим за структурното разнообразие на перваза, тогава тук можем да различим само два основни типа.

-Цялостен перваз. Това е неразделен продукт, от вътрешната страна на който има специални канали, те крият кабела и вътрешните крепежни елементи.
-Перваза с кабелен канал. Този гъвкав подов перваз, се състои от две части – в средата по цялата му дължина е монтиран кабелен канал, затворен от декоративна лента. Този плот ви позволява да полагате кабели с ниско напрежение както зад него, така и вътре в него.
Размерите на пластмасовите подови первази са стандартни, а стандартната гама е като правило, дължината им е 2500 мм, ширината е 20-25 мм, а височината е 50-60 мм.