Подови первази

Как да изберем подходящи подови первази?

 

В нашите магазини може да откриете pvc и mdf первази и аксесоари в широка гама от производители и декори, както и такива имитиращи дървесни шарки, които са подходящи за всеки вид подова настилка. Разгледайте подробно основните видове и марки первази за под, предлагани във всеки един от нашите магазини в София и Велико Търново.

Днес всички разбират, че первазите не само необходима част за затваряне на пролуката между пода и стената, но и често важен елемент от интериора. 

Последният етап от полагането на подовата настилка е монтажът на перваза. Той маскира дефектите на полагане на пода, скрива полаганите проводници, а също така скрива пролуката между стената и пода, като по този начин дава усещането за завършена работа и подчертава красотата на самото покритие – паркет, ламинат, винилова настилка или килим.

pervaz-podov7

Видове подови первази


Всеки човек, който е започнал да ремонтира стаята, мисли за това какъв перваз на пода трябва да бъде избран за конкретната стая.

 Съществуват много опции за первази, като се започне от факта, че те се различават най-вече от материала, от който са направени.

 Основните видове материали, от които са изработени первазите, представени на нашия пазар са:

· Пластмасови первази

· Первази от MDF

· Дървени первази

Подовите первази се характеризират се с изключителна здравина, гарантираща дълготрайната им експлоатационна надеждност

PVC первази

ПВЦ первазите благодарение на голямото си разнообразие от цветове са подходящи за всички интериори. Предлагат се освен стандартни PVC первази и такива, който са с кабелен канал.

MDF первази

MDF первазите са най-подходящи за ламинат и трислоен паркет. Те изглеждат по-естествено от пв первазите. Предлагаме мдф первази отново със и без опция за скриване на кабели..

Дървени первази

Дървените первази се съчетават добре с подови настилки от масивна дървесина. Изработени са от иглолистна дървесина и са готови за монтаж, като не изискват допълнителна обработка. Предимството на дървените первази е, че са от екологично чист материал и добра стабилност.